Truita d’espinacs i fesols

Ingredients:

1 kg d’espinacs congelats, 3 alls i un ramet de julivert.

1 potet petit de fesols.

4 ous, sal i oli d’oliva.

Procediment:

  1. Descongelem els espinacs i els escorrem amb les mans fins que no treguin aigua.
  2. En una paella posem a coure amb una mica d’oli d’oliva, els alls a trossets i el julivert fins a que a que agafi un color daurat. A continuació hi posem els espinacs, la cocció s’acaba quan notem el tronxo dels espinacs ben cuit.
  3. Netegem els fesols en conserva i els rentem per treure’ls la gelatina. I els afegim a la paella amb els espinacs. Els fesols els aixafem amb una forquilla i ho barregem bé.
  4. Batem molt bé els ous i ja podem fer la truita.

Secret de la padrina: salar en aquest punt i tastar el punt de sal.

Quan qualli l’ou girem i tombem la truita. Repetim el procés fins al punt en què el color i la  consistència de la truita ens agradi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s